Idei de cadouri pentru 1 și 8 martie care vor surprinde orice femeie
Blog

Idei de cadouri pentru 1 și 8 martie care vor surprinde orice femeie

by Laura Savin on Sep 13, 2021

Simți că ai epuizat toate ideile inspirate de cadouri pentru femei și fiecare nouă ocazie e o provocare pentru creativitate?

Iată câteva sugestii care te vor îndruma să faci alegerea potrivită în funcție de cui se adresează cadoul: cea mai bună prietenă, sora, mama, fiica, iubita sau soția.

Sigur, cadourile clasice sunt cele care nu dau greș niciodată și oricine le va primi cu bucurie. De exemplu,  bijuteriile, o geantă, un parfum sau un voucher cadou la magazinul preferat sunt alegeri excelente. Dar după ce ai parcurs această listă de mai multe ori, pentru ocazii precum Valentine’s Day, 1 Martie sau 8 Martie există o tendință de a face opțiunile mai personale și mai creative.

Tatuajele cu henna pot fi încadrate în categoria de experiențe cadou. Fie că este vorba de o sesiune privată sau un kit de henna cu șabloane și conuri, farmecul constă în cum se simt atunci, dar și în următoarele două săptămâni în care vor fura priviri. Și partea încântătoare este că oferi de fapt timp.

Timp împreună

Un cadou special pe care îl poți oferi este timpul tău. Kitul de henna cu șabloane și pastă inclusă este în top cadouri pentru bff tocmai pentru că ai epuizat toate celelelalte idei de cadouri pentru ea, căci vă știți de-o viață. Calitatea lui principală este că îți permite să aduci un zâmbet cuiva care nu ar veni neapărat la o programare, cum ar fi mama sau mătușile. Ar putea deveni o experiență amuzantă pentru familia extinsă sau grupul de prietene.

This image has an empty alt attribute; its file name is 00-1024x1024.jpg

Timp pentru ea

Atunci când este pictată cu henna, ea se simte răsfățată. Orice femeie va aprecia pe deplin câteva momente în care să se deconecteze de la agitația de zi cu zi. Îi poți oferi un Voucher cadou pentru o sesiune privată de henna, o experiență cu siguranță inedită, dar și ușor de personalizat. Artistul henna va prelua sarcina de a adapta cadoul în funcție de preferințele acesteia în momentul întâlnirii.

Și pentru că primăvara este foarte aproape și febra după idei de cadouri de 8 martie deja a început, am pregătit o promoție specială dedicată acestei perioade: la oricare trei produse cumpărate, al patrulea este gratis. Ne dorim ca oferta noastră 3+1 să aducă inspirație celor în căutare de mărțișoare și bucurii celor dragi lor.

Articole relevante