Pentru Companii

Corporate wellness și team building 

Dacă ideea de jocuri de încredere și petreceri cu karaoke nu mai sună tentant, poți încerca la următorul team building tatuajele temporare cu henna. Colegele vor fi cu siguranță atrase de henna mandala și arabescuri delicate, iar colegii pot testa modele cool, dar pe care nu și le-ar face permanent. Oferta noastră se adresează și ocaziilor speciale precum ziua companiei, 8 Martie sau 1 Iunie.

Corporate Christmas party 

La petrecerea tematică de Crăciun, un Henna Tattoo Corner va avea succes negreșit. Stilul abordat poate fi rock, hippie, neon, glittery, răspundem oricărei provocări cu entuziasm și creativitate.

Workshop pentru angajați

Workshop-ul de henna reușește să acceseze dorința majorității oamenilor de a se exprima într-un mod creativ și neobișnuit. Dacă vrei să le oferi angajaților firmei tale acest tip de experiență, un workshop poate fi adaptat atât la nivel de durată cât și la nivel de număr de participanți pentru a se potrivi perfect nevoilor companiei.

Activare pentru branduri

Un tatuaj cu henna vorbește despre curaj, frumusețe, inteligență, putere și orice brand dorește să își asocieze mesajul cu tipul acesta de valori se poate folosi de versatilitatea acestui gen de activare. Oferta noastră cuprinde atât modele desenate de mână, cât și șabloane ce pot fi personalizate cu logo-ul companiei. O activitate irezistibilă pentru standul de promovare sau pentru evenimentul de lansare de produs.

DISCLAIMER

Culoarea tatuajelor

Culoarea pe piele a tatuajelor cu henna naturală este maro intens. În unele imagini modelele par negre și în relief pentru că fotografiile au fost făcute în stadiul în care pasta era încă pe piele. Acolo unde culoarea este albastră a fost folosit jagua gel tatuaje temporare, un pigment natural diferit de henna pe care îl folosim exclusiv la programări private, dar nu îl comercializăm pe site.

Prețuri

Prețurile diferă în funcție de mărimea și complexitatea modelului astfel: un model clasic pe mână 50-100 lei, decolteu, spate, henna sleeve 200-300 lei. Pentru mai multe informații legate de prețul unui tatuaj trimite-ne un mesaj pe WhatsApp la nr. de telefon din contact: 0742892973 sau aici