Pentru Tine

Programări private

Într-o sesiune privată de tatuaj cu henna te vei descoperi și redefini așa cum ești tu în acel moment. E o experiență care te încarcă pozitiv și îți dă un nou tip de încredere în tine pentru că inevitabil vei atrage toate privirile!

Târguri și festivaluri

Festivalurile sunt un prilej irezistibil de a ne manifesta latura excentrică, adesea prin haine și make-up. Adaugă ținutei tale un accesoriu îndrăzneț și nonconformist printr-un tatuaj cu henna.

Henna tradițională de nuntă

Decorarea mâinilor și picioarelor viitoarei mirese cu henna înainte de nuntă e un ritual special în tradiția hindusă. Dacă rezonezi cu acest tip de ritual, poți opta fie pentru modele tradiționale, fie pentru o variantă contemporană pentru spate, decolteu sau senzuala jartieră.

Henna pentru mămici însărcinate

Marchează momentul acesta special din viața ta decorând cu henna toate sentimentele pe care le trăiești acum. Sunt mai multe și mai puternice decât oricând.

Testează o idee de tatuaj permanent

Te gândești de ceva timp să îți faci un tatuaj, dar nu vizualizezi dacă ar arată bine sau nu? Testează-l mai întâi în varianta temporară cu un tatuaj jagua pentru două săptămâni și decizia va fi mult mai ușoară.

Află mai multe informații despre jagua gel tatuaje temporare aici.

Erotic henna

Când simți nevoia să îți exprimi latura senzuală paleta de opțiuni este absolut seducătoare: corsete, coliere, portjartiere, tatuaje sub sâni, cupe și lenjerie de budoar sunt doar câteva idei.

DISCLAIMER

Culoarea tatuajelor

Culoarea pe piele a tatuajelor cu henna naturală este maro intens. În unele imagini modelele par negre și în relief pentru că fotografiile au fost făcute în stadiul în care pasta era încă pe piele. Acolo unde culoarea este albastră a fost folosit jagua gel tatuaje temporare, un pigment natural diferit de henna pe care îl folosim exclusiv la programări private, dar nu îl comercializăm pe site.

Prețuri

Prețurile diferă în funcție de mărimea și complexitatea modelului astfel: un model clasic pe mână 50-100 lei, decolteu, spate, henna sleeve 200-300 lei. Pentru mai multe informații legate de prețul unui tatuaj trimite-ne un mesaj pe WhatsApp la nr. de telefon din contact: 0742892973 sau cere ofertă aici.