Politica privind confidențialitatea datelor

1. Politica de confidențialitate:

Acest document cuprinde informații despre datele colectate de Henna Journey SRL-D SRL (cu sediul social în București, str. Mântuleasa, nr. 16, et. 3, ap. 8, Sector 3, înregistrată la Registrul Comerțului din București sub numărul J40/5173/2016 și având C.U.I. 35931257), în calitate de Operator al datelor cu caracter personal  pe care Utilizatorii acestui website (vizitatori, clienți, potențiali clienți, numiți în continuare Utilizatori) ni le furnizează pentru activitatea de comerț electronic prin intermediul site-ului hennajourney.ro și a altor tehnologii și unelte asociate prezenței online Chicineta.

2. Ce tip de date colectăm?

Activitățile de colectare și procesare a datelor sunt guvernate de Politica de Protecție a Datelor.

Henna Journey SRL-D acționează în calitate de Controller al datelor personale pe care tu (în calitate de utilizator) ni le furnizezi.

Procesăm următoarele date cu caracter personal, care sunt necesare pentru ca dumneavoastră să cumpărați de pe website:

  • Numele și prenumele
  • Adresa de livrare
  • Numărul de telefon
  • Adresa de e-mail

Date furnizate de Utilizator opțional:

  • CIF – în cazul în care un comerciant solicită o factură

În cazul în care desființați un contract sau ne este adusă la cunoștință o plângere, iar rambursarea către dumneavoastră a sumelor achitate se face direct în contul dumneavoastră bancar, procesăm de asemenea numărul contului bancar, astfel încât să putem realiza rambursarea.

3. Scopul prelucrării:

Prelucrăm date personale ale Utilizatorilor website-ului în scopul executării corespunzătoare a contractelor încheiate prin intermediul magazinului  online găzduit de site-ul www.hennajourney.ro (denumit în prezentul document  “website-ul”). Aceasta înseamnă că datele sunt necesare în special pentru:

– înregistrarea pe Website

– încheierea contractului

–  tranzacții

– transportului produselor comandate de Utilizator