Pentru Grup

Petreceri private

Indiferent ce tip de petrecere planifici, că e nuntă, aniversare sau petrecere privată, un colț cu tatuaje henna va fi cu siguranța senzația serii! Garantăm coadă mai lungă decât la candy bar!

Petrecerea burlăcițelor

O gașcă de prietene, vin bun și tatuaje henna e sugestia noastră pentru o super petrecere de burlăcițe. Noi pregătim multe modele senzuale, tu anunță fetele să se îmbrace pe măsură! S-ar putea să iasă atât de bine încât să săriți peste faza de club.

Baby shower

Venirea unui bebe în gașca ta de prietene e o super veste. Dacă vrei să îi organizezi viitoarei mămici o petrecere de baby shower mai puțin convențională, ce zici de un tatuaj cu henna pe burtica însărcinată? Va fi fun și pentru protagonistă, dar și pentru celelalte petrecărețe!

Petreceri pentru copii

Copiii adoră tot ce are legătură cu desenul și sunt extrem de captivați de procesul care lasă un model pe mânuțele lor. Dacă mai adăugăm și praf de zâne colorat peste modelul de henna sunt în al nouălea cer.

DISCLAIMER

Culoarea tatuajelor

Culoarea pe piele a tatuajelor cu henna naturală este maro intens. În unele imagini modelele par negre și în relief pentru că fotografiile au fost făcute în stadiul în care pasta era încă pe piele. Acolo unde culoarea este albastră a fost folosit jagua gel tatuaje temporare, un pigment natural diferit de henna pe care îl folosim exclusiv la programări private, dar nu îl comercializăm pe site.

Prețuri

Prețurile diferă în funcție de mărimea și complexitatea modelului astfel: un model clasic pe mână 50-100 lei, decolteu, spate, henna sleeve 200-300 lei. Pentru mai multe informații legate de prețul unui tatuaj trimite-ne un mesaj pe WhatsApp la nr. de telefon din contact: 0742892973 sau aici