Hei, bună! Mă numesc Laura Savin și sunt artist henna profesionist.

Cum am ajuns aici? Cred că totul a început când eram mică și în orele de mate mă pictam cu pixul pe mâini, așa cum văzusem la Madonna în videoclipul piesei Frozen.

Timpul a trecut și după ce am experimentat o vreme viața de corporație am plecat în căutarea „sensului vieții” în Asia, pentru un an sabatic. Sensul nu l-am găsit, însă am descoperit henna și viața mea apoi nu a mai fost niciodată la fel.

Primii ani de henna au însemnat pentru mine programări private, târguri și festivaluri. Apoi, experiența și cunoștințele acumulate s-au concentrat în produse foarte dragi mie și usor de folosit de către oricine: kit-uri de tatuaje temporare. 

Pentru că timpul și spațiul sunt limitate, iar cererea de sesiuni private le depășește, am creat kit-urile cu henna naturală și șabloane desenate special, astfel încât experiența henna să fie accesibilă de oriunde.

Ce m-a atras cel mai mult la henna de la început este faptul că poți să fii oricât de excentric cu stilul sau dimensiunea tatuajului, datorită caracterului efemer al acesteia: după două săptămâni dispare. Efectul e temporar și astfel te poți decora în deplină conexiune cu stările prin care treci de-a lungul evoluției tale. I always go for big and bold!

Călătoriile sunt mai frumoase împreună, prin urmare Henna Journey înseamnă o echipă care se asigură că serviciile și produsele noastre sunt de cea mai bună calitate și vă oferă o experiență minunată cu henna.

Henna Journey a făcut pionierat in Romania.

— TEO TRANDAFIR, TEO SHOW
invalid-name

Sunt fermecată și hipnotizată de această artă.

— SÎNZIANA IACOB, FASHION BLOGGER

Love this henna tattoo sleeve made by @hennajourney.

— ALINA CEUȘAN, FASHION BLOGGER
UTV
protv
primatv
layer-49
-Logo_Antena_1
-Logo_TVR.